ban_1.gif ban_2.gif ban_3.gif ban_4.gif ban_5.gif ban_6.gif ban_7.gif
HomeUčenik SŠ Mate Balote juniorski prvak Hrvatske u brdskom biciklizmu

OBAVIJESTI

25.01.2016.
Slike s nacionalnog prvenstva u ciklokrosu dostupne su u Fotogaleriji


10.07.2015.
Slike s utrka XCO Samobor 2015. i Divlje podsljeme 2015 dostupne su u Fotogaleriji


21.01.2015.
MTB odbor je usvojio predkalendar MTB utrka i NP za 2015. Konačno usvajanje kalendara utrka biti će na skupštini HBSa. Predkalendar možete pogledati ovdje.


14.10.2014.
Slike s zatvaranja sezone 2014. dostupne su u galeriji


28.09.2014.
Slike s Parenzane 2014. dostupne su u galeriji


Održana 9. humanitarno-rekreativna biciklijada “ZA ZDRAV žIVOT!”

ZZZ 2013 5U nedjelju, 27.10.2013. održana je deveta humanitarno-rekreativna biciklijada „Za zdrav život!“ kojom Društvo tjelesnih invalida Pazin započinje obilježavanje Međunarodnog dana osoba s invaliditetom. Na startu, na pazinskom Trgu slobode okupilo se 67 biciklista i četvero atletičara koji su uz prisutne građane došli podržati ideju zdravog života i humanitarnu komponentu ove manifestacije. Sredstva prikupljena uplatom kotizacije i donacijama građana u ukupnom iznosu od 2.540 kn, namijenjena su produljenju ugovora o radu članici udruge Petri Kurelović koja je u svojoj 25-oj godini dobila prvo zaposlenje. Petra je zaposlena putem poticajnih mjera HZZ-a na određeno vrijeme od 6 mjeseci u DTI Pazin na poslovima administratora i pomoći članovima.

Pozivu organizatora odazvali su se sportaši i rekreativci iz cijele Istre, dvoje atletičara iz Rijeke te jedan istarski „Kanađanin“, David Kolić koje je ujedno bio i najstariji sudionik ove biciklijade (rođ. 1939.). Najmlađa sudionica bila je devetogodišnja Josipa Rigo.

Publiku i sportaše na Trgu su zabavile svojim zumba aerobic plesom članice „X3M“ koji djeluje u sklopu kickboxing kluba „Predator“.

Podršku ovoj manifestaciji dali su i pazinski maratonci Senad Hodžić i Mauricio Krizmanić koji su zbog drugih obveza ranije samostalno otrčali predviđenu trasu, te riječko-grobnički dvojac Slađana Pavšić i Giani Fućak.

Sudionici biciklijade su u grupi, rekreativno vozili od Pazina, preko Sv. Petra u Šumi do Žminja gdje je uslijedio start natjecateljske dionice koja je vožena do Gračišća, nakon čega je uslijedio povratak u Pazin i okupljanje na terasi hotela „Lovac“ gdje su svi sudionici i volonteri počašćeni ručkom, a najboljima su podijeljene medalje i nagrade sponzora.

Ukupni pobjednik natjecateljskog dijela biciklijade je mladi pazinski biciklist Paolo Rigo koji će slijedećih godinu dana biti vlasnik prijelaznog pehara.

Rigo je bio najbolji u muškoj MTB kategoriji, a Natali Pilat u ženskoj. Pobjednik među vozačima cestovnog bicikla bio je Slovenac Dean Glavnik, a najbolja vozačica bila je Antonela Ferenčić.

Društvo tjelesnih invalida Pazin i Petra Kurelović zahvaljuju svim sudionicima biciklijade, volonterima koji su pomogli u organizaciji, Policijskoj postaji Pazin i Javnoj vatrogasnoj postrojbi Pazin na pratnji kao i članovima MTB „Istra“ Pazin.

Rezultati:

MTB muški

 1. Paolo Rigo
 2. Sandi Bažon
 3. Dario Radmanović

MTB žene

 1. Natali Pilat
 2. Martina Krizmanić
 3. Sandra Martinović

MTB-juniori

 1. Sandi Bažon
 2. Marko Bertetić
 3. Noel Pilat

CESTOVNA-muški

 1. Dean Glavnik
 2. Mladen Cukon
 3. Sebastian Nicoletti

CESTOVNA-žene

 1. Antonela Ferenčić

Izvor: iPazin portal

Vremenska prognoza

Fair

5°C

Zagreb

Fair

Humidity: 61%

Wind: 3.22 km/h

gkt logotehnomobilozon-sport-logomilsinglogohfc

Go to top